Hey!
Mocht je nou ff de tijd nemen om deze tekst te lezen, hallloo!
Ik ben Semmi en ik kan nu wel mega interessant gaan doen over wie ik ben in het engels.  Maar dat doe ik lekker niet. Ik ben gewoon een maker en ik maak dingen. 
Ik ben afgestudeerd fotograaf maar ik heb de afgelopen vier jaar tijdens mijn studie een ontzettende grote liefde ontwikkeld voor film. Een liefde waarin ik het allerliefste samenwerk met mensen van andere vakgebieden, denk hier bij aan dansers/danseressen maar ook muzikanten/journalisten.
Die foto hiernaast, dat ben ik. Mijn hoofd KEI (Ik woon in Tilburg dus dan mag je dat zeggen) groot op je beeldscherm. En die foto is gewoon gemaakt met de selfiecamera van mijn telefoon met een hoop foute Instagram filters er overheen. Want dat heb ik ook! Dus mocht je nou nog net ff iets meer over mij willen weten dan dit knullige stukje tekst? Dan kun je hieronder op die Instagram button klikken en kom je zo op mijn persoonlijke Instagram pagina terecht waar je voornamelijk foto's van mijn katten vindt.
Oh en die LinkedIn button, daar kun je gewoon precies zien waar ik de afgelopen paar jaar heb uitgehangen mocht je dat interessant vinden!​​​​​​​